Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Bestellingen zullen op werkdagen voor 16:00 uur worden verzonden. Bestellingen na 16:00 zullen de eerst volgende werkdag worden verzonden. Bestellingen worden de eerst volgende werkdag worden aangeboden. (maandag tm vrijdag) Wij verzenden onze pakketten met GLS. U zult een track en trace code ontvangen met de track en trace gegevens. 

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Retouren

Binnen 30 dagen is het mogelijk uw bestelling retour te melden. Daarna geldt het wettelijke termijn van 14 dagen voor het ontvangen retoursturen van een retour. U kunt via onze retourportaal of via email een retourverzoek indienen. U kunt er voor kiezen om via een eigen vervoerder uw bestelling te retourneren, of u kunt via GLS uw pakket retourneren. GLS zal dit pakket dat komen ophalen bij u thuis. Wij rekenen voor deze service een retourtoeslag van 3,95 (inclusief btw). 

Zodra wij uw retour hebben ontvangen zullen wij zorg dragen dat deze binnen 5 werkdagen verwerkt wordt. Na de het retour verwerkt is zal de betaling binnen 5 werkdagen plaatsvinden. Dit zullen wij doen op de manier waarop u betaald heeft. 

Heeft u verder vragen? Mail ons op retouren@f10.nl

Volg ons op Facebook